دکتر قاسم بولو

دانشجویان DBA

پیام خطا

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/iranianaacom/public_html/includes/file.phar.inc).

دکتر قاسم بولو

مروری بر مهمترین عوامل تعیین¬کننده کیفیت سود

معیارهای تجربی کیفیت سود

ارزیابی میزان اثربخشی الگوهای جریان وجوه نقد و مدل برنامه ریزی ژنتیک در پیش بینی درماندگی مالی شرکتها

بررسی رابطه میان سودآوری، اقلام تعهدی و جریانهای نقدی

تأثیر بخش 340 استانداردهای حسابرسی (رسیدگی به اطلاعات مالی آتی) بر کیفیت پیش‌بینی سود

با توجه به اهمیت سود پیش‌ بینی شده توسط شرکت‌ها در بازار سرمایه و همچنین لزوم شناسایی ارزش افزوده بخش 340 استانداردهای حسابرسی، تحقیق حاضر در پی آن است تا تأثیر رسیدگی به اطلاعات مالی آتی بر کیفیت سود پیش‌بینی‌شده را بررسی نماید. در این راستا، تأثیر این بخش از استانداردهای حسابرسی بر روی خطای پیش‌بینی، دفعات تجدید نظر و قیمت سهام مورد آزمون قرار گرفته است. آزمون¬ مورد استفاده برای بررسی تأثیر اجرای بخش 340 استانداردهای حسابرسی بر کاهش خطای پیش‌بینی و کاهش دفعات تجدیدنظر برروی 86 شرکت نمونه برای سال‌های 1386-1382 انجام شده که شامل آزمون مشاهدات زوجی است.

هزینه حقوق صاحبان سهام و ویژگی های سود

این مقاله به بررسی رابطه هزینه حقوق صاحبان سهام با چهار ویژگی سود مبتنی بر داده های حسابداری شامل کیفیت اقلام تعهدی، پایداری، قابلیت پیش بینی و هموار بودن در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بین سال های 1379 تا پایان 1384 می پردازد. انگیزه اصلی انجام این مطالعه، تحقیقات اخیر درباره ارتباط هزینه حقوق صاحبان سهام با ابعاد مختلف کیفیت سود و بررسی میزان توجه سرمایه گذاران به کیفیت سود می باشد. نتایج به دست آمده از آزمون رابطه هزینه حقوق صاحبان سهام و ویژگی‎های سود (به صورت جداگانه)، بیانگر آن است که تنها ویژگی پایداری سود دارای رابطه منفی با هزینه حقوق صاحبان سهام می باشد.

بررسی ارتباط سود تلفیقی با قیمت سهام قبل و بعد از تجدید نظر در استاندارد حسابداری شماره 18

تحقیق حاضر، به بررسی ارتباط بین سود تلفیقی با قیمت سهام در بورس اوراق بهادار تهران و ارزیابی سودمندی و اثر بخشی تغییرات اعمال شده در استاندارد حسابداری شماره 18 در جهت تاثیر بر تصمیم گیری استفاده کنندگان پرداخته است. جهت بررسی فرضیات آن از آزمون های همبستگی آماری و رگرسیون استفاده شده است و داده های مورد نیاز تحقیق نیز از صورت های مالی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران تهیه گردیده است. نتایج حاصل از پژوهش نشان می دهد که بین سود تلفیقی هر سهم با قیمت آن ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد.